Even voorstellen....Petronella Na vijf jaar samen geweest te zijn met de vader van mijn dochter, hakte ik de knoop door! Einde relatie, einde aan de suffe sleur waar Petronella al een tijdje in leefde. Elke dag was het zelfde, voelde me dood ongelukkig die tijd. Maar toch was ik er ook zo kapot van, dat er echt een einde aan onze relatie was gekomen. En dan eerder voor mijn ex dan voor mijzelf uiteraard! Zelfmedelijden, nee dat kent Petronella niet. Zelf ben ik erg meegaand met de mede mens en trek ik mij andermans problemen altijd veel aan, het doet mij veel verdriet als er veel ellende is en Petronella ziet iedereen gewoon graag gelukkig & gezond! 

Jullie, lezers, ga ik echt niet mee trekken in die suffe sleur uiteraard! Hoop gewoon dat er mensen zijn die mijn Erotisch getinte verhaal gaan/willen lezen. Omdat Petronella het heerlijk vind om het leven van haar af te schrijven. Dus ik doe het ook met plezier voor de lezers en lezeressen. en is het zeker geen straf voor mij! Wel nog nooit eerder voor publiek geschreven, dat moet ik er wel bij zeggen, dus ben echt geen Professional schrijfster hoor. Maar ik heb wel vaker kladschriften vol geschreven, over wat ik had mee gemaakt! En ook aan bepaalde mensen laten lezen! Tot nog toe alleen maar positief commentaar. Misschien vinden jullie dit waargebeurde erotisch verhaal ook wel helemaal top! Dan hoor ik dat graag uiteraard!

Petronella leeft ook nog volop in haar erotic roller coaster life! Maar vandaag begin ik op het begin, Petronella haar nieuwe stap, in een nieuwe relatie een heel nieuw leven.

We waren niet getrouwd, nee we leefde gewoon samen en hadden een nog jonge dochter samen, die hij niet eens erkend heeft! Tot op de dag van vandaag, helaas nog steeds niet. Dat zal ik ook nooit begrijpen, waarom dat zo is? Ik heb het maar achter mij gelaten. Ze zien elkaar om het weekend en houden ook van elkaar. Waarom zou ik dat dan gaan verpesten, omdat ik wil dat hij zijn dochter erkend? Als hij bang is dat hij dan veel moet betalen en dat het die reden is, zou ik zwak vinden. pfff zou elke cent voor mijn dochter om draaien als dat zou moeten! En nooit een dief worden van mijn dochter haar portemonnee, haar wil ik gelukkig zien! Dat is het enige wat voor mij telt. En het enige waar ik nog voor zal leven, mijn dochter. Zij verdiend de hele wereld! 

Het enige wat ik hoefde te pakken waren dus mijn kleren, verder alles achter mij gelaten echt alles! (niet mijn dochter dan) 

Toen mijn relatie ten einde liep, ging ik weer een beetje om met een vriendin van de hogere school. Met haar heb ik ook een aparte band. Nu op het moment is zij ook niet meer in mijn leven. Maar dit is al zo vaak bij ons gebeurt! En niet om ruzie of weet ik het wat, met elkaar. Dat we elkaar niet meer zien. Soms loopt het leven gewoon zo, dan heb je er zelf niks over te vertellen, zo beleef ik dat dan in mijn leven. 
Andere mensen weten altijd mijn leven te bepalen. En ja dat is waar, ik laat het inderdaad zelf gebeuren! 

Carla (die vriendin) die vaker even weg is uit mijn leven, en weer terug komt. (haha) je weet het niet...
en ik staan best open-minded in het leven. Gewoon lekker open over van alles praten, niks is gek! alles mag en kan zeg maar. Nou denk dat ik nog braaf ben vergeleken met Carla! Nou... misschien nu niet meer en haal ik Carla in! Of ben ik aan het in halen :P Ja ik ben lekker op dreef zeg maar in de erotiek. Verdien er ook echt goed geld mee! Dat was/is ook de reden waarom ik ermee begonnen ben! Niet dat ik het zo slecht had. Maar wilde gewoon meer, en leuker leven. Of gemakkelijker! Is misschien een beter woord ervoor. En geloof me, soms komen de euro`s gewoon letterlijk aangewaaid. 

Carla heeft mij eigenlijk gebracht waar ik nu ben of sta in het leven. Sommige dingen zullen misschien ook ongelooflijk zijn, maar nee het is reallife! 

Nu ik een beetje een achtergrond heb verteld over Petronella stop ik voor vandaag. Het is niet lang! En ja beetje suf misschien voor jullie. Maar ik beloof het gaat de moeite worden om te lezen! Zeker als je de erotiek in wilt gaan om te werken. Cammen, Daten, Wellness, Escort, Sugar Daddy , alles komt er in voor! Achter die schermen, schuilt een mysterieus erotisch hoop ook leerzaam verhaal van de mysterieuze Petronella 
Morgen ga ik verder, na een harde werk dag. Heb nog een full-time job ook. Naast dit erotic roller coaster leven. ;) Moet dat? NEE, doe het gewoon graag! :) 
      31-07-2018 22:33     Reacties ( 3 )
Reacties (3)
 knuffel -  21-12-2018

pracht vrouw

 Roadje.runner -  31-07-2018

Tja reageer onder mijn oude nicknaam we kennen elkaar een poosje en ik moet zeggen ik word er een beetje stil van maar positief zoals ik je ken open en eerlijk geen toneel spel maar puur je zelf dat maakt jou uniek als persoon en veel cam dames kunnen daar wat van leren velen zijn net geldwolven en onbetrouwbaar spreken elkaar snel weer en je weet me tevinden je ex fuddie van ex pikant

 Wim -  31-07-2018

Je maakt me benieuwd naar het vervolg