Date met een heerlijk toetje

Vandaag een leuke date gehad met Pieter. Ik was hem tegen gekomen tijdens het stappen in Utrecht. Toen alleen gezoend en geflirt, maar daarna contact gehouden.

Hij nodigde mij uit om bij hem te komen eten. Heerlijk als een man voor me kookt ;-)Ik had aangeboden voor een drankje en het toetje te zorgen… Ik regelde dus een fles champagne en aardbeien met slagroom…. OK een beetje cliché maar ach ik hou ervan!

Overdag was ik met een vriendin naar de sauna geweest dus ik was helemaal ontspannen voor mijn date. Snel naar huis om me om te kleden. Pffff het blijft altijd lastig om wat leuks te kiezen om aan te trekken. Na tig keer omkleden koos ik voor een zwart kanten setje, zwarte kousen, bruine laarzen, een bruin rokje en crèmekleurig truitje.

Mooi op tijd kwam ik bij Pieter aan. Het rook er al heerlijk! Hij kon mijn meegebrachte toetje gelukkig wel waarderen ondanks het cliché hahaha.

Het eten was erg lekker en onder het eten waren we lekker aan het flirten en teasen… ik hou van het flirterige voorspel…. Ik hielp hem met afruimen en bij het heen en weer lopen in de keuken botste ik af en toe expres tegen hem aan…. Ik ging de aardbeien schoonmaken en kwam met een bakje aardbeien en slagroom de woonkamer in….

We voerden elkaar wat aardbeien en begonnen lekker te zoenen…. Na het nodige voel werk ging er het een en ander uit….

Pieter had alleen nog zijn boxershort aan en ik spoot wat slagroom op zijn buik…. langzaam likte ik het er vanaf…. ik zag zijn enorm harde pik al door zijn boxer heen…. hij haalde hem uit zijn boxer en spoot brutaal wat slagroom op het topje en op zijn ballen…. Mmm…. ik likte het er langzaam vanaf… en begon hem lekker te pijpen…. wisselend zachtjes en plagerig en dan weer lekker hard en diep….

Hij duwde mij op de bank en maakte mijn bh los… hij voerde mij wat aardbeien en spoot slagroom op mijn tieten… hij likte het eraf en zoog heel hard aan mijn tepels… ik kreunde het uit… ik kan er enorm van genieten als een man lekker hard met mijn tepels speelt… hij ging verder omlaag, schoof mijn string aan de kant en spoot ook daar wat slagroom… plagerig likte hij het langzaam op…. toen trok hij mijn string omlaag en duwde mijn benen wijd uit elkaar…. hij begon mijn clitje heerlijk te likken…. ik kreunde en kronkelde van genot…. af en toe stak hij een vinger diep in me…. het duurde niet lang voordat ik heerlijk klaarkwam….

Daarna zijn we in zijn slaapkamer verder gegaan. We hebben heerlijke sex gehad…. standje 69, ik heb lekker bovenop hem gezeten terwijl hij met mijn tieten speelde, daarna lekker doggy style.

Heerlijk! En absoluut voor herhaling vatbaar!

X

Fay

  Fay Smith         Reacties (3)

Reacties (3)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties