Foto

Erotester Bambi
Mijn naam is Bianca maar de meeste mensen kennen mij onder de naam ‘Bambi’. Ik ben 5 jaar geleden begonnen als webcam model, heel erg onschuldig allemaal. Maar inmiddels ben ik behoorlijk gefascineerd geraakt in alles wat met de seks industrie te maken heeft. Daarnaast heb ik een enorme passie voor schrijven en mag ik mezelf aan jullie voorstellen als testpanellid van de website www.beetjeondeugend.nl

Ik zal mijn eerlijke mening geven over diverse producten die er op de site aangeboden worden en hoop jullie op deze manier te kunnen stimuleren, te kunnen helpen én  beslissen welk(e) produkt(en) bij jullie passen!

Wil je meer van mij weten of een keer met mij chatten klik dan hier!

Erotester Noémi
Mijn naam is Noémi, in 2009 ben ik in de wereld van de adult entertaiment en het erotisch webcammen gerold, zo kwam ik  in aanraking met allerlei seksspeeltjes, spannende kleding, lingerie enzovoort. Onlangs ben ik door www.beetjeondeugend.nl uitgenodigd om producten uit hun assortiment te testen en daarover mijn mening te geven.

Ik zal mijn persoonlijke mening geven over de producten die ik heb getest om jullie een idee te geven wat je kunt verwachten van het product zodat jullie hopelijk eenvoudiger een keus kunnen maken.

Wil je meer van mij weten, advies met betrekking tot producten, of een keer met mij chatten klik dan hier!