Media maken....een kijkje achter mijn schermen! Even een fotootje of filmpje maken en klaar? Lees mijn verhaal en zie wat ik er allemaal voor doe. Ik krijg vaak te horen dat mijn foto's erg profesioneel overkomen, een goed teken want ik doe alles zelf. Filmpjes en vooral foto's verkopen niet erg veel, ook kan en wil ik er geen hoge bedragen voor vragen.Dat men persoonlijk contact met mij kan hebben en we iets kunnen opbouwen vind ik het belangrijkste. 

Als iemand echt fan van mij is en geniet van mijn media wordt ik daar erg gelukkig van!
Belichting, kwaliteit van de cam en camera zijn ook een grote rol in hoe de foto's er uiteindelijk uitzien. Ik begon met de standaard cam in de laptop en heb door de maanden heen steeds meer geinvesteerd. Nu ben ik voordat ik foto's ga maken altijd eerst bezig een deel van een kamer leeg te ruimen en alles klaar te zetten.
Rommel op de achtergrond, een te donkere ruimte of zelfs een te lichte ruimte maakt een foto of camsessie een rommeltje. Ik gebruik een witte of blauwe muur zonder andere spullen als achtergrond en heb meerdere lampen staan. Een statief met afstandsbediening zorgt voor duidelijke media die ik zelf gemakkelijk kan maken. 
Voor een mooi gevuld fotoalbum en een filmpje neem ik gerust een hele middag de tijd.
Tussendoor pas ik eventueel de belichting en stand van de camera nog aan en neem ik pauze om alles te bekijken.

Na een middag foto's maken heb ik er zo 500 tot 1000. Eerst zet ik het allemaal op de pc en plaats ik ze in een map per outfit/scene. Dan keur ik ze allemaal stuk voor stuk en verwijder ik wazige of mislukte foto's. Vervolgens werk ik ze allemaal een voor een bij waar de meeste tijd in gaat zitten.

Maar je bent zo toch al mooi genoeg? 
Dat hoor ik heel vaak.. daar gaat het niet om, zie de foto hieronder wat ik nou bewerk ;) Een foto helderder maken en bijsnijden maakt al een groot verschil.Je moet ook veel fantasie hebben iets leuks en unieks te bedenken. Elke meid heeft wel de standaard masturbatiefilmpjes, altijd lekker.. Maar zelf wil ik afwisselen, prikkelend blijven en ontdekken!

Mijn collectie lingerie, outfits en toys zorgen al voor een leuke afwisseling en als mij een leuk verhaal of thema te binnen schiet schrijf ik het op. Op mediasites kijk ik naar de populaire catogorieen en kijk ik altijd bij de custom aanvragen. Als iemand droomt van een bepaald filmpje op een bepaalde manier zorgt dit ook weer voor een uniek script dat anderen ook lekker kunnen vinden. Zo kreeg ik een aanvraag om een wedgie filmpje te doen. Zelf zou ik er nooit aan denken dat iemand het lekker zou vinden te zien hoe je aan je eigen slipje trekt, maar er is veel vraag naar! Het is voor mijzelf vooral grappig om te doen en heb er daarom al meerdere van gemaakt.  In skinny jeans, met een kleine G-string en zelfs met een fan samen.

voor een (custom) filmpje van 20 minuten ben ik al snel 3 uur kwijt.  Ik moet eerst alles opruimen, toys, lampen, lingerie ed. klaarleggen, mezelf mooi maken, laptop met muziek klaarzetten. Dan de camera instellen en juist plaatsen, proefopnames maken en dan kan ik pas die 20 minuten filmen.. 
Lukt het niet meteen goed? dan nog eens! daarna alles op de pc zetten, bekijken en beluisteren, bewerken, knippen, uploaden en beschrijving erbij zetten.  20 euro voor een filmpje van 20 minuten is een mooie prijs, maar tel jezelf eens uit, hoe lang werk jij voor je inkomen? 

Het maakt me helemaal niet uit dat ik er zoveel tijd aan besteed, ik vind het ook spannend en leuk om te doen.  De waardering doet ook veel! Echter mogen jullie ook zien dat het niet allemaal zo snel en simpel is.  Geen verkoop is ook gewoon geen inkomen. Dus een filmpje van 5 minuten is even de camera 5 minuten aan en klaar?
Meh.. nu weet jij ook beter!  Achter de schermen heb ik er veel meer werk aan dan men denkt, daarom heb ik dus dit artikel geschreven.
      27-03-2018 16:10     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Maurice -  01-04-2018

Daisy, je bent en blijft een topper. Keep up the good work! XXX