Het eerste jaar Zoals je las in mijn eerste blog kwam ik meer uit wanhoop en nieuwsgierigheid terecht in de online erotische wereld.Nu een jaar later sta ik er compleet anders in met ook een hele nieuwe kijk er op. Als je iets nog helemaal niet kent kan je er moeilijk een oordeel over hebben, toch heeft iedereen wel een mening over dit wereldje.
Vooroordelen en een stigma is iets wat bij iedereen heerst, zo zeker ook bij mijzelf.
Nu ik zelf onderdeel ben van de erotiek kan ik mij verplaatsen in anderen die er ook voor hebben gekozen en zie ik dat we "normaal" (bij)werk hebben.
Moeten is nooit zo leuk als mogen en daarom beleef ik nu ook veel meer plezier in wat ik doe.Ik ga dieper erop in wat ik deed qua activiteiten en wat ik nu vooral ben gaan doen.

Mijn eerste ervaringen met de online erotiek was simpel cammen.
Ik melde mij aan bij een site en zette de cam aan en begon met chatten en deed wat kleine dingen, voor een echte show te doen was ik veel te onzeker.
Cammen is het vermaken van bezoekers en kunnen normale gesprekken zijn tot seksuele praat en handelingen via de cam. na verloop van tijd kwamen er steeds meer bezoekers terug en begon ik een band met ze op te bouwen, het werd meer dan de cammer/klant verhouding en dit vond ik zeer fijn! Echter op de echte camsites kan je alleen via de cam contact met elkaar onderhouden.

Aangezien ik ook normaal werk heb is het niet eventjes de cam aan en klaar, dus berichten sturen was de ideale oplossing! Via een zustersite van de site waar ik actief was kon je dus berichtjes sturen en er was ook een tijdlijn waar iedereen kon posten en reageren. Toen ik begon met het plaatsen van mijn eerste foto's op de tijdlijn kwamen er leuke reacties en daar kwamen weer leuke contacten van.
Ik kon zo uiten wie ik was, wat ik zocht en lekker teasen waar ik heel dol op ben!

Snel merkte ik al dat het erg leuk was om reacties te krijgen op mijn foto's.
Ik maakte nog snelle en onduidelijke foto's met een cam of oude gsm.
Met experimenteren met belichting en camera's werd de kwaliteit van mijn foto's steeds beter en de reacties nog leuker! Zelf vond ik het ook heel leuk en lekker mijn foto's te zien, ik haalde er meer plezier uit als met cammen.

Om mijn foto's nog wat extra's te geven ging ik opzoek naar verschillende outfits.
Op internet is zo enorm veel te vinden van lingerie en erotische outfits!
Helaas zijn de prijzen wel aan de dure kant dus in het begin ben ik eigenlijk veel te duur uitgeweest. Nu heb ik vele goedkopere alternatieven gevonden voor mijn spullen namelijk Amazon, beetjeondeugend en soms worden er dingen cadeau gedaan.
Aangezien ik alles gebruik om media mee te maken kan ik de gevers zo terug te bedanken door de foto's en filmpjes ervoor terug te geven.
Zo ook hetzelfde met toys en andere erotische spullen om mijn media nog afwisselender te maken. Kan nu wel zeggen dat ik een echte verzamelaar ben en geniet van alles!

Berichtjes sturen vind ik zelf persoonlijker als cammen.
Er kunnen veel discussies over komen maar een bericht is ECHT 1 op 1.
Als je op de cam zit zijn er meestal meerdere heren in je chatbox, echt een persoonlijk gesprek kan ik dan niet voeren. Tekst heeft geen tijdlimiet, je kan er rustig over nadenken en reageren wanneer het je uit komt. Ook een foto meesturen of zelfs een gifje maakt het allemaal wat losser voor mijn gevoel. De gesprekken kunnen wat mij betreft over alles gaan, de ene keer gezellig bijpraten dan lekker geilen en zelfs hele persoonlijke zaken. Soms komen er hele persoonlijke dingen ter sprake vanuit mij of ook vanuit een man. Het voelt goed voor mij een echte steun te kunnen zijn voor iemand die het nergens anders kwijt kan, ik heb zelf genoeg meegemaakt dus kan mij er goed in verplaatsen. Het begon voor mij als praten met klanten, maar dat zijn het echt niet.. het zijn mensen die iets zoeken en waar elke dag iets meer uit groeit.

Dit was dus over mijn eerste jaar. Hoe lang ik dit nog doe weet ik niet, maar ik zie geen reden om te stoppen! Hoe ik nu over dingen denk kan volgend jaar hetzelfde zijn of ook helemaal veranderd zijn.
Je wordt steeds wijzer over allerlei zaken en weet meer met de plus en minpunten om te gaan. Ook het schrijven van deze blog heb ik dan onlangs ontdekt en ben ik ook zeker van plan te blijven doen!  Tot het volgende verhaal! xxx
      24-04-2018 21:56     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 steef -  29-04-2018

Hoi lieve daisy, wat een mooie blog van jouw !!! ik ken je al tijdje via leuk contact op een leuke site.. en ik vind het super dat je dit wereld heb gevonden en je daar een plekje in hebt! ik geniet keer op keer op jouw geweldige media of het nu foto's, filmpjes of post is telkens weer is het super geweldig leuk!!!! Vind het ook mooi om te zien dat je er veel tijd, zorgen en moeite in stopt ik zie je elke foto(media) groeien en groeien en dat is prachtig om te zien hoe jij groeit!!! ben ook zeer dankbaar dat ik daar deel uit mag maken met leuke gesprekken en media ik ben heel heel heel blij dat ik jouw heb leren kennen en meer vrouwen en/of vrouwen zouden jouw moeten volgen want je bent een geweldig lief persoon die echt uit zich zelf reageert en zich zelf ook is en niet een rol speelt dat waardeer ik zo enorm veel ik praat met de echte daisy en dat is een prachtig mooie dame die super lief is een echte dame met klasse !!! dankjewel daisy voor alle gesprekken en media ik hoop dat we nog lang van elkaar gaan genieten !!! heel veel liefs xoxoxoxoxoxoxo steef