Tips voor cambabes Laten we het eens over wat anders hebben. Zelf ben ik helemaal met niks en 0 ervaring begonnen, dit was erg lastig. Als online erotisch model zijn er maar weinig bronnen van advies te vinden.Door eigen ervaringen en dingen uitproberen heb ik toch veel kennis opgedaan, deze blog is speciaal om dat te delen!

Dagelijks beginnen veel meiden en vrouwen met cammen of op soortgelijke sites als erotisch amateurtje. Sommige sites bieden je enige ondersteuning maar dit is vaak erg beperkt en algemeen.Er zijn zoveel dingen die je vast wil weten maar ik begin met een paar van de belangrijkste dingen.

Foto's maken en gebruiken
Dit is natuurlijk een heel belangrijk iets omdat mannen graag willen zien met wie ze contact kunnen hebben en uiterlijk toch het eerste middel is om iemand te beoordelen.
Je moet zelf bedenken: hoe wil ik overkomen? ben je een geile donder die graag vieze praat heeft, dan zijn stoute foto's natuurlijk vanzelfsprekend geschikt.
Maar zelf heb ik over het algemeen nettere maar toch licht erotische foto's.
Het is belangrijk niet meteen alles te tonen, want waarom zou men nog meer van je willen zien of weten als alles toch al meteen tentoongesteld wordt?
Foto's zonder gezicht zijn over het algemeen minder persoonlijk maar zo blijf je natuurlijk wel anoniem. Probeer te eigen style aan te nemen en zorg wees op je gemak als je de foto's maakt, je gezichtsuitdrukking en houding doen veel.
Zelf foto's maken kan heel gemakkelijk met een driepootje met afstandsbediening, onder de 20 euro heb je er al een! 
Heb je iemand die je vertrouwd en die de tijd neemt mooie foto's te maken? top! 
Het allerbelangrijkste is GOEDE VERLICHTING! vaak wordt gezegd geen telefooncamera.. maar tegenwoordig ligt de kwaliteit van de nieuwste smartphones al hoog genoeg! Zelf maak ik al mijn foto's zelf en gewoon met de camera van mijn telefoon.  Daglicht maakt de mooiste foto's en zorg dat het licht achter de camera is.
Werk elke gemaakte foto stuk voor stuk bij, knip het bij zodat alleen jij op de foto staat. 
Met de meeste standaard programma's kan je een beetje uittesten met duidelijker maken ed. Wissel vooral af! verschillende outfits, houdingen, eventueel mogelijk locaties ;) 

Contacten opbouwen, onderhouden en daten
Elke persoon is anders en daarom zal elke individuele relatie anders lopen. 
Wat zoek je zelf? extra verdiensten zijn altijd mooi maar als je puur alleen op het geld focust wordt het echt niet leuker om te doen.
Je kan contacten zien als fans/vrienden.. bij mij zijn het fans die altijd kunnen uitgroeien tot echte vrienden. De een wil gewoon wat online geilen en dat is altijd makkelijk. maar veel zijn er ook op zoek naar een echte band of zelfs een relatie.
Een band opbouwen met iemand waar je gemeendschappelijke interesses mee hebt is een stuk makkelijker. Wees gewoon jezelf tot in hoe ver jij je prettig voelt. natuurlijk hoef je geen persoonlijke dingen te vertellen die je niet wil.
Je kan het over zoveel meer hebben dan alleen seks! 
Af en toe een lief berichtje sturen of een foto om te laten weten dat je ze niet vergeet doet al veel goeds. Veel mannen zitten een beetje in de fantasie dat ze makkelijk zomaar een relatie met een erotisch model kunnen krijgen, dit is niet zo! 
Het is erg moeilijk om als vrouw zijnde er niet in mee te gaan en ze in de waan te laten zodat ze maar contact met je blijven houden.
Zelf ben ik gewoon eerlijk met wie ik wel een date zie zitten en met wie niet. 
Daten is gelukkig ook niet verplicht en de meeste dames doen gewoon ook helemaal niet aan real life afspreken. Als je wel echt van plan bent om te daten, neem de tijd! 
zo heb ik soms al na een maand gedate en soms pas naar enkele maanden. 
Laat je vooral niet pushen als een man haast heeft of sogenaamd alleen jou wil, dit zijn rode vlaggen. heb je er geen goed gevoel bij? zeg dan meteen nee. spreek nooit af en kom dan niet opdagen of last minute afzeggen. 
Spreek af op een neutrale openbare plaats die jij kiest, een koffiezaakje of restaurantje.
Laat ook ALTIJD een bekende weten dat je een date hebt, waar, hoe laat en dat je na de date laat weten dat alles goed is gegaan.
Mannen hebben veel voor ons over, gezellig koffie drinken is een kleine moeite om terug te doen.  Ben je bereid seksueel contact te hebben of niet? bespreek deze dingen vooraf en heel duidelijk.  NEE = NEE en bewaak je grenzen!

De maandelijkse periode
Even ineens een heel ander onderwerp maar wij dames hebben hier allemaal mee te maken, en als erotisch model een hele vervelende periode.
je kan dus niet cammen, spelen of wat dan ook? nee hoor!
Zo gebruik ik de Beppy tampons, een echte aanrader!!
Dit zijn een tamelijk nieuw soort tampons maar dan zonder touwtje! 
Je kan ze gewoon bij de drogist krijgen of online kopen.
Spelen met toys zijn totaal geen probleem en zelfs seks zou er mee moeten kunnen...
zo kan je lekker doorgaan de hele maand door ;)

opbergen van sekstoys
Ook hebben veel dames veel toys. Omdat ik zelf wat problemen heb gehad wijd ik er ook een klein stukje aan.
Veel latex toys zijn erg gevoelig voor kleurafgave. 
helaas zijn er zo al een aantal van mijn toys blauw/paars gevlekt geworden doordat ze samen in een la lagen met lak kleding.
Zorg ervoor dat elke toy een goede kwaliteit toybag heeft en sluit ze goed af.
Na gebruik dien je elke toy schoon te maken met toycleaner en hem goed af te drogen.
wanneer je toys met batterij gedurende langere periode niet gebruikt, is het slimmer de batterijen eruit te halen zodat ze niet gaan lekken.

Hopelijk kan ik jou helpen met deze tips en vond je het prettig om te lezen.
Als je vragen hebt of tips mag je altijd contact met mij opnemen.
Tot de volgende blog! xxx
      28-05-2018 14:05     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Joleen -  13-09-2018

Leuke tips Daisy, dankje. Dit soort tips vindt je niet vaak, zoals je al zei. Ga ermee door, want je zult toch voor een aantal camgirls wel leuke tips en weetjes hebben.