Op een dag krijg ik een berichtje via een social media site. Ik heb een prijs gewonnen met een win-actie en een paar dagen later wordt de gewonnen prijs thuis bezorgd. Enkele dagen later ontvang ik vraag of de prijs is ontvangen en alles naar wens is. En daar begint het…..over en weer worden er berichtjes gestuurd die een steeds hoger flirt gehalte bevatten.

Na een paar weken krijg ik op een dag een berichtje dat hij in de buurt is en op de koffie wil komen om kennis te maken. Nog geen uur later gaat de bel, de zenuwen gieren door mijn lijf. Ik doe de deur open en mijn wangen nemen de kleur aan van een overrijpe tomaat. Wat een lekker ding staat daar voor de deur. Lacherig van de zenuwen laat ik hem binnen en we begroeten elkaar met 3 zoenen.
Na wat kletsen en koffie is het tijd om afscheid te nemen omdat hij nog naar een afspraak moet. We lopen naar de gang en geven elkaar 3 zoenen als afscheid. Op dat moment trekt hij mij naar zich toe en spontaan geef ik hem een zoen in zijn nek. We kijken elkaar aan en al snel vinden onze lippen elkaar. Ik voel mijn hartslag versnellen, wat kan deze man heerlijk zoenen. Langzaam laat hij zijn handen onder mijn topje glijden en raakt mijn borsten zachtjes aan en bespeelt mijn tepels die direct reageren op zijn aanraking. Hij trekt me steeds dichter tegen zich aan en ik voel zijn erectie door zijn broek heen. Ik plaag hem door met mijn handen over de erectie heen te wrijven. Het liefst zou ik ter plekke zijn broek naar beneden rukken, maar ik weet dat daar geen tijd meer voor is. Met moeite kunnen we elkaar loslaten, maar toch is het moment daar om echt afscheid te nemen.

Een maand of twee later komt het weer tot een ontmoeting. Ik heb besloten om in een sexy doorschijnend jurkje open te doen. Zodra ik de deur open doe krijgt hij een ondeugende blik in zijn ogen. Hij zoent me vol op mijn mond en legt zijn handen op mijn billen en knijpt er zachtjes in. Ik maak me van hem los en loop naar de keuken om wat te drinken in te schenken. Ik voel dat hij achter me komt staan. Hij legt zijn handen op mijn schouders en gaat langzaam met zijn handen naar beneden, met zijn vingers glijdt hij langs de rand van mijn slipje. Hij trekt mijn jurkje uit en met één hand omvat hij mijn borst waarbij hij speels in mijn tepel knijpt. Met zijn andere hand trekt hij mijn slipje omlaag en vinden zijn vingers hun weg naar mijn natte kutje, hij brengt zijn vingers bij me naar binnen en in een wisselend tempo vingert hij me. Een golf van genot trekt door me heen en ik voel zijn erectie opzwellen door zijn broek heen.

Ik trek hem mee naar mijn slaapkamer, duw hem op bed en maak langzaam zijn blouse open. Mijn lippen leggen hun weg af van zijn hals naar zijn broeksband. Zijn ademhaling versneld. Ik trek zijn broek en boxer uit en neem zijn harde lul in mijn mond en lik hem van de top tot de onderkant terwijl ik met mijn hand zijn ballen streel. Als ik voel dat zijn hoogtepunt eraan komt stop ik en ga ik bovenop hem zitten en laat zijn lul langzaam in mijn kutje glijden. Hij kreunt zachtjes en neemt mijn tepel in zijn mond en bijt er zachtjes in. Langzaam voer ik het tempo op.
Ineens rolt hij me op mijn rug en trekt zich terug uit mijn kutje. Zijn hoofd verdwijnt tussen mijn benen en begint hij me weer heerlijk te verwennen met zijn tong en vingers. Ik kreun van genot en ik voel dat ik het niet langer meer kan tegenhouden en kom heftig klaar. Terwijl ik nog na lig te trillen duwt hij zijn lul bij me naar binnen. Langzaam voert hij het tempo op en bij iedere stoot komt hij dieper bij me binnen. Zijn ademhaling wordt steeds sneller en zwaarder en met een harde kreun komt hij heerlijk in me klaar. Hij trekt zich terug en ik lik zijn gevoelige lul schoon.

We kleden ons aan en genieten beneden nog even na onder het genot van een kop koffie.
  Elise     04-07-2014 13:37     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.