Ja ze wilde wel mee gaan zeilen, zei ze en eigenlijk verbaasde me dat wel, want meestal deden meisjes wat schrikachtig als ik zoiets vroeg. Ik was eigenlijk verbaasd dat ik het had durven vragen en verwachtte er ook niet veel van. Het was ook meer voor de gezelligheid.

Het was mooi zomerweer en we zeilden een heel eind het Heegermeer op, maar eigenlijk verveelde ik me een beetje. Ze ging op het voordek zitten en trok even later tot mijn verbazing haar topje uit. Ze had stevige borsten schatte ik, want ik kon ze niet zien, omdat ze met de rug naar me toe zat.

Het werd tijd om naar huis te gaan, maar ik streek nog even het zeil en gooide het anker uit om wat te gaan zwemmen. Ik kleedde me uit en dook het water in. Liggend op het voordek lag ze naar me te kijken. Ik zwom een eindje weg. Een plons en even later voelde ik haar hand in mijn nek. Ik draaide mij om en keek haar aan. Ze sloeg haar armen om mij heen en drukte haar naakte lichaam tegen het mijne. Ik pakte haar vast en haalde haar nog dichter naar me toe. Water-trappend bleven we elkaar zo een tijdje vast houden. Ze was nu wel heel erg dichtbij. Toen pakte ze mijn pik, bracht hem op zijn plaats en liet zich over mijn keiharde erectie zakken. Verstijfd van genot liet ik het even zo. Alleen al het gevoel zo stevig in elkaar vast te zitten liet me beven van genot. Langzaam begon ze te bewegen. “Je bent me aan het neuken,” fluisterde ik in haar oor, “wie had dat nou gedacht?”
  Rob     22-03-2017 11:44     Reacties ( 7 )
Reacties (7)
 Mandy BBW -  09-07-2019

ik heb jaren op zeilles gezeten maar dit heb ik nooit geleerd :P

 DickZeiler -  16-10-2017

Als zeiler vind ik het een heerlijk verhaal! Het zal me wel niet meer gebeuren met 80+... Dank je wel!

 Stefano -  05-09-2017

Vind het heel jammer dat ik niet zwemmen kan. Ander had ik zulk plezier vaker.

 Stefano -  05-09-2017

vreemd dat ze hem neukte terwijl ze aan het watertrappelen was. Of deed hij nou al dat werk met haar benen om zich heen? Is dat nou mogelijk?

 Jeanette -  26-06-2017

Wanneer mag ik met je mee ? :-) Neem dan ook dat zelfde lieve meisje mee

 Pietermannen -  11-06-2017

Wat jammer dat ik niet kan zwemmen!!

 Pietermannen -  06-04-2017

Heerlijk prettig erotisch lief verhaal.