Avontuurtje in Londen

Gek van verlangen liggen we daar, op bed, bij hem thuis. We zijn alleen thuis en zijn lekker aan het knuffelen en kroelen. Helaas is daar de maandelijkse week die mij beperkt in het losgaan. We balen en kiezen ervoor om maar een filmpje te gaan kijken, en te praten over wat ons te wachten staat de week erna. Een week lang verplicht met school naar Londen, en aan verplichte activiteiten meedoen. We mogen niet jongens bij meisjes gemengt in de hostelkamers liggen, maar worden automatisch ingedeeld. Hij in een kamer met 7 andere jongens, welke ook goede vrienden van mij zijn. Ik in een kamer met 3 andere meiden, welke ik echter totaal niet mag. 

Elkaar 7 dagen lang, 24 uur zien zonder elkaar aan te mogen raken. Waarom doen ze ons dit aan? Elke blik, elke kus, elke aanraking zorgt voor een rilling van verlangen. Stiekeme intense aanrakingen wanneer anderen het niet zien, wanneer we een momentje alleen hebben..Elke plek die we verplicht bezoeken, rondkijken naar een plekje waar we ons even kunnen terugtrekken en ons kunnen overlaten aan het groeiende verlangen. Nergens een plekje te vinden.. Elke keer keren we balend terug naar het hostel, waar de kamergenoten op de kamer blijven, en de leidinggevenden komen controleren of iedereen al in bed ligt, klaar om te gaan slapen. 
Hoe kan ik nou slapen, als ik weet dat mijn onwijs lekkere vriend 3 kamers verderop ligt, net zo geil als ik? Wachtend op dat ene moment, dat we alleen zijn..

We gaan naar de stad, met de hele roots van de stedenreis, op weg naar weer slaapverwekkende museums en bezienswaardigheden die ons niks interesseren. 
Eindelijk horen we verlossende woorden van de leidinggevenden.. "Jullie moeten een half uur verplicht in dit museum zijn, maar hebben alle vrijheid om zelf rond te lopen, jullie kunnen je na een half uur afmelden bij ons om te gaan shoppen." YES! 

Onmiddelijk kijken hij en ik elkaar aan, met sprankelende ogen, en gaan direct opzoek naar een stil hoekje, of toiletten op een onopvallende plek.
We vinden het invalidetoilet, ergens in een uithoek van de benedenverdieping van het museum, en zonder woorden te wisselen weten we van elkaar dat we hetzelfde denken, en hetzelfde verlangen. 
We lopen richting het toilet, en wachten tot de herentoiletten wat rustiger zijn qua in- en uitloop, daarna sneaken we het invalidetoilet in. Daar kleden we elkaar in een rap tempo uit en zoeken de meest handige manieren om gebruik te maken van de ruimte. Ideaal! Handvatten aan de muren, en een kraantje met wasbakje om ons daarna even op te kunnen frissen. Ook hing er een spiegel aan de muur, op de perfecte hoogte. We besluiten ons voor de spiegel en bij de handvatten te gaan verwennen, zodat we elkaar alsnog aan kunnen kijken en elkaars geile blikken kunnen opvangen. Alsof het toilet ervoor gemaakt was! 

We hebben een halfuur de tijd, geen tijd te verliezen, we nemen onze positie aan en laten ons gaan in onze verlangens, welke 2 weken hebben opgestapeld. Eerst heerlijk voorspel, hoewel dat eigenlijk al niet meer nodig was. Een blowjob, wat vingerwerk, en daarna het echte werk. We gebruiken alles in deze ruimte. Het toilet om bovenop te kunnen, de handvatten om in een comfortabele houding doggystyle te kunnen doen. Nadat ieder een spetterend orgasme heeft gehad, frissen we ons op bij het wasbakje. Ik kijk voorzichtig om de hoek buiten het toilet, niemand te zien, kleren rechttrekken en met een gezonde rode blos op onze wangen weer het toilet uitsneaken. 

Precies een halfuur later arriveren we bij onze leidinggevenden om ons af te melden, en voldaan de stad in te gaan, en dan perongeluk te verdwalen in het reddistrict van Londen, op zoek naar de winkelstraat!
 

  LiefDraakje         Reacties (3)

Reacties (3)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties