Keuzehulp

Heb je geen idee wat het verschil is tussen een dildo en een vibrator? Maak je geen zorgen, we moeten allemaal érgens beginnen..
De wereld van seksspeeltjes kan op zijn minst uitdagend genoemd worden! Of je nu iets koopt voor een speciaal iemand of jezelf een pleziertje doet, het is moeilijk om te weten waar je moet beginnen. Gebruik onze keuzehulp bij je ontdekkingstocht om een expert te worden op het gebied van seksspeeltjes.

 Vibrators 
De meeste vrouwen vinden het makkelijker om een orgasme te krijgen door middel van het stimuleren van de clitoris dan op een andere manier; daarom is de vibrator een van de meest populaire seksspeeltjes.

Er zijn veel verschillende vibrators – vlinder-, vinger-, jelly,
G-spot-, realistische, strap-on en waterdichte vibrators… maar met afstand de bekendste is de rabbit. De rabbit is een speeltje dat zowel van binnen als van buiten ongekende stimulatie biedt!

De
Tarzan Vibrator is de perfecte vibrator voor beginners omdat hij makkelijk te gebruiken is, meerdere snelheden heeft, alsook een multi-orgastische bediening en een waterbestendige buitenkant – voor plezier in de slaapkamer en in de badkamer!

Dildo’s
Dildo’s zijn perfect voor iedereen die een realistischer seksspeeltje wil. Ze zijn ideaal als je inwendige stimulatie nodig hebt en ze raken je G-spot perfect als je ze onder de juiste hoek inbrengt!

De meest populaire soorten zijn de realistische en de
glazen dildo’s – de realistische vanwege hun onweerstaanbare gevoel en de glazen vanwege de unieke sensaties. Iedere dildo is op zijn eigen manier fijn, en de dubbele dildo’s en strap-ons zijn perfect voor wie in een iets avontuurlijkere bui is.

De
Basix Dildo van 19 centimeter is de perfecte dildo als voorproefje van het genot dat nog zal komen! Deze superrealistische dildo voelt ongelofelijk zacht maar is toch stevig genoeg om aan al je wensen te voldoen.

Anale Speeltjes
Het vooruitzicht van anale spelletjes kan een beetje eng zijn. Maar als je je eenmaal over die angst heen zet en je realiseert dat het hele gebied vol zit met zenuwuiteinden die graag geplaagd en gestimuleerd worden, kijk je nooit meer achterom!

Er zijn drie soorten anale speeltjes: anale kralen (beads), anale dildo’s en
buttpluggen. Anale kralen zijn waarschijnlijk het beste om mee te beginnen omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn, geleidelijk steeds iets groter worden en er niet intimiderend uitzien! Anale dildo’s bieden echter heftigere sensaties en buttplugs geven je een ongelofelijk sexy, vol gevoel. Welke je ook kiest, het is belangrijk dat je denkt aan glijmiddel om pijn en ongemak te vermijden.

De
Bum Beads worden door veel onervaren gebruikers aangeraden. Deze ketting met 10 steeds iets grotere kralen voelt zacht en is erg flexibel, zodat de kralen gemakkelijk ingebracht kunnen worden. Er zit ook een sterke, goed vastzittende ring aan het uiteinde waardoor je de kralen er tijdens de climax uit kunt trekken – het meest sensationele gevoel ooit!

Cockringen
Een cockring gebruik je om je erecties harder te maken, en je penis gevoeliger voor aanrakingen. Ook zijn ze bij wijze van bonus nog aangenaam voor je partner ook, vooral de vibrerende versies!

Ze werken als volgt: bloed wordt vastgehouden in de penis waardoor deze opzwelt, met als resultaat meer gevoeligheid en een krachtigere erectie. Doe de
cockring simpelweg om je stijve penis (tot aan de basis) en geniet van het uitzicht en het gevoel!

De
Ibiza Dolphin Penisring is een geweldige manier om jezelf en je partner in te wijden in de wereld van cockringen! Deze cockring van jelly-materiaal glijdt soepel over je penis tot aan de basis. Met de extra krachtige vibrator met één snelheid aan de bovenkant van de penis stimuleert hij je partners clitoris – met als resultaat een fantástisch orgasme! Met de vibrator aan de onderkant van de penis kun je de buitengewone sensaties niet meer ontkennen!

Masturbeerhulpstukken voor Mannen
Het is volkomen normaal dat grote groepen mannen in pubs lachen om masturbeerhulpstukken, maar ik garandeer je dat minstens één van hen er één in zijn nachtkastje heeft liggen!

Er is geen enkele reden om je te schamen: ze zijn leuk, bieden veel genot en kunnen makkelijk opgeborgen worden wanneer je ze niet gebruikt. Masturbeerhulpstukken zijn het bewijs dat seksspeeltjes niet alleen voor vrouwen zijn; er zijn hele lijnen beschikbaar speciaal voor mannen, met ontzettend veel variatie en diversiteit; je moet wel iets van jouw gading vinden! Van superrealistisch tot superpraktisch, vibrerend en masserend,
sekspoppen tot prostaatspeeltjes – wat je ook zoekt, er is een hulpstuk voor jou!

Een perfect speeltje om mee te beginnen is de 
Fleshlight. Deze replica vagina's van echte pornoactrices voelen levensecht aan. Gebruik wat glijmiddel en glijd naar binnen om van dit fluweelzachte hulpstuk te genieten. Gemakkelijk te gebruiken, nog gemakkelijker schoon te maken en ontworpen om discreet op te kunnen bergen.